Neden Hiremco Almalıyım?

30-10-2023 13:33
Neden Hiremco Almalıyım?

HIREMCO Markamız;
 1972 yılında kurulmuş olan ve bugünlere kaliteli ürün/hizmet düşüncesi ve uygulamaları ile gelmiş olan markamız ve şirketlerimizin ilk gün ki heyecan ve kaliteli ürün yelpazesi ile en başta kaliteli hizmet/kaliteli ürün çeşitlilikleri ile her zaman yanınızdayız ve farklılıklarımız ile ön plandayız.

Ayrıca üretmiş veya geliştirmiş olduğumuz ürünlerin tamamının konfor ve kullanışlılığını sizlerin istediği düzeyde olmasına dikkat etmekteyiz.

Örnekler ile açıklamak gerekirse;

Gelişimine katkı sağlamış olduğumuz en başta Android Tv Box modellerimizde kullanmakta olduğumuz yazılımlarda önceliği ana menü kalitesi/kullanışlılığı/kendimize ait uygulama güncelleme marketimiz,

Kumanda modellerinde BT-Air Mouse-Ses kontrollü 1.kalite kumanda seçimlerimiz,

Tüm dijital platformları tek kutu içerisinde toplayarak kumandanız ile ( TV ARAYÜZÜ) kullanmanıza imkan sağlamaktayız, Diğer markalar yada modeller gibi telefon modu ile vererek bir sürü sorun ile karşılaşmanızı engellemekteyiz.

Cihaz içerinde yüklü gelen Xtream ve Stalker gibi uygulamalar özgün ve gelişiminde katkımız olan özel uygulamalardır ve üst düzey konfor ile tarafınıza sunulmaktadır.

Tüm ürün seçimlerimizde ülkemizde bazı şirketlerin yapmış olduğu gibi 2.el elektronik malzemeler kullanmamakta olup bu şekilde cihazı daha uzun ömürlü kullanmanıza imkan sağlamaktayız.

Wi-fi seçeneklerinde neredeyse tüm ürünlerimizde çift wi-fi kullanıyoruz,2.4-5Ghz olarak, diğerleri gibi sadece 2.4Ghz kullanmıyoruz. Bazı ürünlerimizde wi-fi6 ve mimo wi-fi gibi üst düzey internet akışı sağlayan wi-fi'ler kullanıyoruz.

Güncellenen tüm teknolojik gelişmeleri yakından takip edip, siz değerli müşterilerimizin kullanımı için cihazlarımıza entegre edip hizmetinize sunmaya çalışmaktayız.

Teknik servisimizde uzman çalışanlarımız ile onların tecrübeleri sayesinde kısa sürede sorunları ortadan kaldırıyoruz.

Satış sonrası müşterilerimizin tüm sorularına/sorunlarına bize ulaştıkları tüm sosyal mecralardan, hiremco.com.tr/chatbox ve telefon numaralarımızdan birebir ilgilenip, müşterilerimizle iletişimimizi kesmemekteyiz.

Gerek yurtdışı gerekse yurtiçi tesislerimiz sayesinde 1.kalite ürün üretimine odaklanıyoruz.

HIREMCO Markamız ile ilgilenen, takip eden, tavsiye eden, satın alan tüm müşterilerimizi ailemizin bir üyesi olarak görmekteyiz. Benimsediğimiz bu ilke sayesinde; 1972 yılından beri sizlerleyiz ve bundan sonrada sizlerin sayesinde olmaya devam edeceğiz.

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.